vineri, 12 mai 2017

In seara asta sunt mai mult negru decat negrul ce-l am zi de zi, sunt cu sarcasmul acasa si fara neinsotitele pastile rautacioase ce le am. Am muscat si m-am pus in colt de mine si de altii, latrand si scrasnind din dinti la altii. Ca un prost ma uit acum in oglinda, ma vad si ma caut in diverse forme, in timpi si timpuri. Ma astept, dar cand o sa vina vremea, am sa ma vad? Sunt un prost ce doresc. Atata rautate leganata si antrenata in acesti ani.
Ma tii de mana agatata de bara metroului. Ochii tai sunt in ochii mei. " Sunt frumosi ochii tai cand zambesti"- imi spui.
Vad cum ma vezi si ma vad cum ma vad. Acest suspans ma omoara. Iti vad frustarea si nervozitatea ce-ti creste pe chip si-n voce. Ne gasim in acest cerc de mult timp, cerc ce-i inca plin de mister si necunoscut. Cerc neepuizat, cu trairi si sentimente ce-ti vor fi si ce-mi vor fi maine ca noi. Cu plangeri si dezamagiri si cu noi orizonturi deschise. Da, vreau si am sa ma stiu mai bine maine. Am sa ma demonstrez pana am sa mor, cu mult pana am sa mor... sper. Am ramas fara vin si fara filtru in tigara. Zilele mele au crescut atat de singure si atat de salbatice incat nu-mi vine a crede cat de staine imi sunt. Mi-am propus sa munt munti si i-am mutat, dar victimele de dupa nu au contat. Schimbarea de dupa nu a contat, dar am mutat muntii. Muntii mei interiori. Ca un vant ce agita copacii, dar lasa in urma lui frunze, frustrari si neimpliniri. O mare parte din rautatea mea.
Imi oftezi in ureche si te uiti la mine trista. Cu acea luna albastra scrisa pe picioare. Stau in scaunul meu cuprins de disperare si singuratate. Nu ai cunoscut singuratate ca a mea. Sa fii in mijlocul atator oameni si totusi sa fii singur.
Acum ma vezi si ma bucur de această maturitate, de aceasta viziune transanta ce-mi sapa in carne. Dar ma bucur. Ma bucur ca ma vad si ca ma vezi.
Am crescut. Ai cresut si tu.
Ce ar spune perna mea despre mine?
Ce ar spune cearceaful de atata sperma nestearsa?
De atatea nopti dormite si nedormite. De acele nopti rupte de realitate.
Poate sunt un prost mai mare decat ma vad altii.
In noaptea aceasta, doamnelor si dominilor, imi cer iertare pentru felul in care m-am purtat.
V-am futut credintele si opiniile, unora si ficele, si tot ce v-ati format pentru viata. V-am futut sperantele si planurile de viitor. V-am futut vorbele bune si glumele. V-am racit gurile dupa atata intensitate si v-am racit privirile si zambetele. V-am racit pe voi si v-am uratit prin mine.
In noaptea asta imi iau toate creditele. Pe unele le apreciez, pe altele nu.
In noaptea asta imi pare mai rau decat in alte nopti.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.